Kazen uit Zwitserland

Zwitserse kaas is uniek. Van zacht-mild tot kruidig-pittig is er kaas voor iedere smaak. En al deze kazen hebben hun eigen karakter. Zo kan de kaas tot één van de beroemde kaassoorten behoren of een regionale specialiteit zijn. Maar de meeste daarvan worden volgens eeuwenoude tradities gemaakt met lokale melk en heel veel vakkennis. Ontdek hier veel informatie over de verschillende kaassoorten en de vele kaasspecialiteiten.

Topthemas
Appenzeller® Emmentaler AOP Le Gruyère AOP Tête de Moine AOP Walliser Raclette AOP
    Vlaams
    • Français
    • Vlaams
    België
    • België
    • Danmark
    • Deutschland / Österreich
    • Espanya
    • España
    • France
    • International / English
    • Italia
    • Nederland
    • Norge
    • Portugal
    • Schweiz
    • Suisse
    • Suomi
    • Sverige
    • Svizzera
    • Россия
    • 日本
zoeken
  • Kazen uit Zwitserland
    Overzicht
  • Inspiratie
    Overzicht
  • Storyroom
    Overzicht
  • Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Appenzeller®
Appenzeller®
Berner Alp-und Hobelkäse AOP
Berner Alp-und Hobelkäse AOP
Bündner Bergkäse
Bündner Bergkäse
Emmentaler AOP
Emmentaler AOP
Tessiner Alpkäse AOP
Tessiner Alpkäse AOP
Alpenkaas en Specialiteiten
Alpenkaas en Specialiteiten
L'Etivaz AOP
L'Etivaz AOP
Le Gruyère AOP
Le Gruyère AOP
Le Gruyère d'Alpage AOP
Le Gruyère d'Alpage AOP
Raclette du Valais AOP
Raclette du Valais AOP
Raclette Suisse®
Raclette Suisse®
Sbrinz AOP
Sbrinz AOP
Tête de Moine AOP
Tête de Moine AOP
Tilsiter
Tilsiter
Tomme Vaudoise
Tomme Vaudoise
Vacherin Fribourgeois AOP
Vacherin Fribourgeois AOP
Vacherin Mont-d'Or AOP
Vacherin Mont-d'Or AOP

Labels & keurmerken

Alles bekijken
  • Kas met het bio-keurmerk “Die Knospe”: bio van het veld tot op het bord
  • Swissmilk green
  • AOP en IGP: labels voor karaktervolle producten

Soorten kaas

Halfharde, harde of zachte kaas?

Zwitserse kaas bestaat in verschillende soorten: harde kaas, halfharde kaas, zachte kaas, fromage frais, smeerbare kaas en smeltkaas. Elke kaassoort heeft zijn eigen specifieke…

Meer lezen
Newsletter
Contact

Switzerland Cheese Marketing Benelux
Rue du Tabellion 64 Notarisstraat
B-1050 Brussels

T. +32 (0)2 340 84 20
info@STOP-SPAM.fromagesdesuisse.be

 

Social Media
youtube
instagram
facebook
  • Privacybeleid
  • Colofon
  • Cookies
  • © 2025 Switzerland Cheese Marketing
Zwitsers. Natuurlik.