Recepten en ideeën

De verrassende diversiteit van Zwitserse kaas, een bron van inspiratie en nieuwe ideeën. Op zoek naar lekkere recepten? Hier vind je voor ieder eetmoment en elke gelegenheid een serie zalige recepten. Een fondue of raclette – jong en oud zijn er gek op. Ontdek hoe rijk de smaak van kaas is in vele verrassende combinaties. Succes gegarandeerd met onze tips en tricks.

Delen
    Vlaams
    • Français
    • Vlaams
    België
    • België
    • Danmark
    • Deutschland / Österreich
    • Espanya
    • España
    • France
    • International / English
    • Italia
    • Nederland
    • Norge
    • Portugal
    • Schweiz
    • Suisse
    • Suomi
    • Sverige
    • Svizzera
    • Россия
    • 日本
zoeken
  • Kazen uit Zwitserland
    Overzicht
  • Inspiratie
    Overzicht
  • Storyroom
    Overzicht
  • Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
15 min.
vegetarisch
Soufflé met Gruyère AOP
Broodsneetjes op z’n Italiaans met Appenzeller®
vegetarisch
Balletjes Tomme Vaudoise in een jasje van pistachenoot
45 min.
Muffins in spekwikkel
Hollandaisesaus met Gruyère AOP Réserve, gepocheerde eieren en spinazie
65 min.
Zwitsers brood met gedroogde vruchten, een plateau van Le Gruyère AOP en Vacherin Fribourgeois AOP
30 min.
‘Power bowl’ met Emmentaler AOP
75 min.
Aardappelkroketten met spekjes en Emmentaler AOP
vegetarisch
Reuzensandwich met Emmentaler AOP
vegetarisch
Kroketjes van knolselder met Vacherin Fribourgeois AOP met een salade van bospaddenstoelen
15 min.
vegetarisch
Peperkoekkrokantjes met Appenzeller®
Hamburgers met Appenzeller®
Koude erwtensoep met Tête de Moine AOP
vegetarisch
Crumble met zomergroenten en kruimels Tilsiter
40 min.
Taart met spekjes op de wijze van Gruyères
50 min.
vegetarisch
Croutons gegarneerd met bonenpesto met Sbrinz AOP
12 min.
vegetarisch
Croutons van Sbrinz AOP met balsamicogelei
Kleine strudels uit Oost-Zwitserland
24 min.
vegetarisch
Rösti met Vacherin Mont d'Or AOP
vegetarisch
Gegratineerde broodsneetjes met Gruyère AOP en geraspte wortelen
vegetarisch
Koekjes van kool met tomatensaus en Gruyère AOP
vegetarisch
Fondue met Vacherin Mont-d’Or AOP
50 min.
vegetarisch
Zwitserse herdersoep
18 min.
vegetarisch
Bordje peer met L'Etivaz AOP
Volgende
Recepten 415

Newsletter
Contact

Switzerland Cheese Marketing Benelux
Rue du Tabellion 64 Notarisstraat
B-1050 Brussels

T. +32 (0)2 340 84 20
​​​​​​​infobnl@STOP-SPAM.scm-cheese.com​​​​​​​

 

Social Media
youtube
instagram
facebook
  • Privacybeleid
  • Colofon
  • Cookies
  • © 2025 Switzerland Cheese Marketing
Zwitsers. Natuurlik.