Recepten en ideeën

De verrassende diversiteit van Zwitserse kaas, een bron van inspiratie en nieuwe ideeën. Op zoek naar lekkere recepten? Hier vind je voor ieder eetmoment en elke gelegenheid een serie zalige recepten. Een fondue of raclette – jong en oud zijn er gek op. Ontdek hoe rijk de smaak van kaas is in vele verrassende combinaties. Succes gegarandeerd met onze tips en tricks.

Delen
    Vlaams
    • Français
    • Vlaams
    België
    • België
    • Danmark
    • Deutschland / Österreich
    • Espanya
    • España
    • France
    • International / English
    • Italia
    • Nederland
    • Norge
    • Portugal
    • Schweiz
    • Suisse
    • Suomi
    • Sverige
    • Svizzera
    • Россия
    • 日本
zoeken
  • Kazen uit Zwitserland
    Overzicht
  • Inspiratie
    Overzicht
  • Storyroom
    Overzicht
  • Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
60 min.
Salade met meloen en Tête de Moine AOP
10 min.
Fondue met Cornet Smoked als pairing
10 min.
Fondue met Cornet Smoked aan de basis
80 min.
Zuurdesem Toastie met Le Gruyère d’Alpage AOP en gepekelde groentjes
35 min.
Crackers met zaadjes
30 min.
BROODJES MET KRUIDEN VAN DE VALLEI EN ZANDDEEGKOEKJES MET LE GRUYÈRE AOP CLASSIC, GEDROOGDE BERGBLOEMEN EN SMOKY MIX
10 min.
TARTINE OUVERTE AUX ŒUFS BROUILLÉS | FLEURS ET PLANTES AROMATIQUES DES PÂTURAGES SUBALPINS | COPEAUX DE GRUYÈRE D’ALPAGE AOP
50 min.
ZWITSERSE HERDERSSOEP | BRAVE HENDRIK | LE GRUYÈRE D’ALPAGE AOP
18 min.
HALF-OM-HALF FONDUE (LE GRUYÈRE AOP RÉSERVE, LE GRUYÈRE D’ALPAGE AOP EN VACHERIN FRIBOURGEOIS AOP) | SLAATJE MET BLOEMEN EN AROMATISCHE PLANTEN VAN MONTANE ALMEN
50 min.
RISOTTO MET SPELT UIT DE ALPEN EN KOEKJES VAN LE GRUYÈRE AOP RÉSERVE, GEDROOGDE ALPENBLOEMEN EN PEPPER AND SPICES MIX
30 min.
vegetarisch
CAKE AU GRUYÈRE AOP CLASSIC | FLEURS ET PLANTES AROMATIQUE DES PÂTURAGES DE LA VALLÉE
40 min.
vegetarisch
RUSTIEKE TAART MET GRUYÈRE AOP CLASSIC | BLOEMEN EN AROMATISCHE KRUIDEN UIT DE WEIDEN IN DE VALLEIEN
25 min.
Cheesy Appenzeller® Surchoix op geroosterd brood met gefrituurde prei en gekaramelliseerde ui
25 min.
Wafel met L’Etivaz AOP & zoete aardappelen
20 min.
vegetarisch
Granola salade met gebakken peertjes en Appenzeller® Surchoix
Preisoep met brood
Boerenboterhammen met Tête de Moine AOP
Aardappelpannetje met Emmentaler AOP
45 min.
Muffins in spekwikkel
60 min.
vegetarisch
Tortilla met pompoen en Gruyère AOP
vegetarisch
Pannetje knöpfli met pompoen
vegetarisch
Profiteroles met Vacherin Fribourgeois AOP geserveerd met crème van Vacherin Fribourgeois AOP, chutney van tijm-ui en krokante groenten
vegetarisch
Salade van pompoen met champignons en Gruyère AOP
Taartjes met kerstomaatjes en roosjes van Tête de Moine AOP
Volgende
Recepten 415

Newsletter
Contact

Switzerland Cheese Marketing Benelux
Rue du Tabellion 64 Notarisstraat
B-1050 Brussels

T. +32 (0)2 340 84 20
​​​​​​​infobnl@STOP-SPAM.scm-cheese.com​​​​​​​

 

Social Media
youtube
instagram
facebook
  • Privacybeleid
  • Colofon
  • Cookies
  • © 2025 Switzerland Cheese Marketing
Zwitsers. Natuurlik.