Recepten en ideeën

De verrassende diversiteit van Zwitserse kaas, een bron van inspiratie en nieuwe ideeën. Op zoek naar lekkere recepten? Hier vind je voor ieder eetmoment en elke gelegenheid een serie zalige recepten. Een fondue of raclette – jong en oud zijn er gek op. Ontdek hoe rijk de smaak van kaas is in vele verrassende combinaties. Succes gegarandeerd met onze tips en tricks.

Delen
    Vlaams
    • Français
    • Vlaams
    België
    • België
    • Danmark
    • Deutschland / Österreich
    • Espanya
    • España
    • France
    • International / English
    • Italia
    • Nederland
    • Norge
    • Portugal
    • Schweiz
    • Suisse
    • Suomi
    • Sverige
    • Svizzera
    • Россия
    • 日本
zoeken
  • Kazen uit Zwitserland
    Overzicht
  • Inspiratie
    Overzicht
  • Storyroom
    Overzicht
  • Home
Over Switzerland Cheese Marketing
Je staat op het punt om naar de website van Switzerland Cheese Marketing SCM te gaan.
Mac & Emmentaler AOP Kroket
Wafel “Rösti” Emmentaler AOP-room
Corn-Dog met Emmentaler AOP
Churros met Emmentaler AOP
Croque-monsieur Berger met Emmentaler AOP
Croque-monsieur Dandy met Emmentaler AOP
Romig doperwtensoepje met munt en een spiesje van Le Gruyère AOP Classic
Pesto van doperwtjes en roosjes Tête de Moine AOP
Aubergine balletjes met dadels en verse kruiden, roosjes Tête de Moine AOP
Caesarsalade met roosjes Tête de Moine AOP
Frietjes van geroosterde groenten en roosjes Tête de Moine AOP
60 min.
Salade met meloen en Tête de Moine AOP
10 min.
Fondue met Cornet Smoked als pairing
10 min.
Fondue met Cornet Smoked aan de basis
35 min.
Crackers met zaadjes
30 min.
BROODJES MET KRUIDEN VAN DE VALLEI EN ZANDDEEGKOEKJES MET LE GRUYÈRE AOP CLASSIC, GEDROOGDE BERGBLOEMEN EN SMOKY MIX
10 min.
TARTINE OUVERTE AUX ŒUFS BROUILLÉS | FLEURS ET PLANTES AROMATIQUES DES PÂTURAGES SUBALPINS | COPEAUX DE GRUYÈRE D’ALPAGE AOP
50 min.
ZWITSERSE HERDERSSOEP | BRAVE HENDRIK | LE GRUYÈRE D’ALPAGE AOP
18 min.
HALF-OM-HALF FONDUE (LE GRUYÈRE AOP RÉSERVE, LE GRUYÈRE D’ALPAGE AOP EN VACHERIN FRIBOURGEOIS AOP) | SLAATJE MET BLOEMEN EN AROMATISCHE PLANTEN VAN MONTANE ALMEN
50 min.
RISOTTO MET SPELT UIT DE ALPEN EN KOEKJES VAN LE GRUYÈRE AOP RÉSERVE, GEDROOGDE ALPENBLOEMEN EN PEPPER AND SPICES MIX
30 min.
vegetarisch
CAKE AU GRUYÈRE AOP CLASSIC | FLEURS ET PLANTES AROMATIQUE DES PÂTURAGES DE LA VALLÉE
40 min.
vegetarisch
RUSTIEKE TAART MET GRUYÈRE AOP CLASSIC | BLOEMEN EN AROMATISCHE KRUIDEN UIT DE WEIDEN IN DE VALLEIEN
25 min.
Cheesy Appenzeller® Surchoix op geroosterd brood met gefrituurde prei en gekaramelliseerde ui
25 min.
Wafel met L’Etivaz AOP & zoete aardappelen
Volgende
Recepten 415

Newsletter
Contact

Switzerland Cheese Marketing Benelux
Rue du Tabellion 64 Notarisstraat
B-1050 Brussels

T. +32 (0)2 340 84 20
​​​​​​​infobnl@STOP-SPAM.scm-cheese.com​​​​​​​

 

Social Media
youtube
instagram
facebook
  • Privacybeleid
  • Colofon
  • Cookies
  • © 2025 Switzerland Cheese Marketing
Zwitsers. Natuurlik.